bgdeen
21
окт
2015

ДП БГЦПО клон Пазарджик отбеляза 20 години от създаването си

     Много гости, колеги, партньори и приятели присъстваха на официалното тържество по случай 20-тата годишнина от откриването на първия „Българо-германски център за професионално обучение” в град Пазарджик. Събитието се състоя на 16 октомври 2015 г. и започна с ретроспекция на най-важните моменти, белязали пътя на развитие и утвърждаване на ДП „БГЦПО” – клон Пазарджик като водеща институция в професионалното обучение на възрастни.
      Директорът, г-жа Забунян, приветства гостите с добре дошли, сърдечно благодари на всички служители, работили и работещи в клон Пазарджик, за всеотдайния им труд и пожела на настоящи си екип дълъг и още по-успешен път на развитие.
Председателят на Управителния съвет на Държавното предприятие, г-жа Лиманска, поздрави екипа и прочете поздравителен адрес от Министъра на труда и социалната политика по повод юбилея. Последваха поздравления от представители на партньори и фирми: Агенцията по заетостта, „Оптикс” АД, „Еврохаус Кънстракшън” ЕООД, КТ „Подкрепа“ и директорите на другите четири клона на Държавното предприятие. Беше прочетен поздравителен адрес, получен от „Националната агенция за професионално образование и обучение”.

      Председателят на УС, г-жа Лиманска, използва възможността да връчи сертификати на участниците в мобилност по проект „Методическа компетентност на обучаващите – ключ към атрактивно обучение”, а г-жа Попова награди с отличие и малък подарък ветераните с 20-годишен непрекъснат трудов стаж – Мариана Здравкова и Галина Вучкова.
Последва кратък концерт с участието на мажоретен състав „Мистерия“ с художествен ръководител Виргиния Нешева и танцов ансамбъ
л „Елица“ с художествен ръководител Маргарита Караджова.
Събитието бе съпроводено и с изложба ”Живопис” на отличения с множество награди, пазарджишки художник Константин Анастасов.

pozdravitelen adres_NAPOO_str. 1pozdravitelen adres_NAPOO_str. 2pozdravitelen adres_MTSPПоздравителен адрес