bgdeen
10
окт
2018

Заповядайте при нас на 12 октомври 2018 г., 15:30 часа, за да отбележим заедно Дните на програма Еразъм+!

ERASMUSDAYS_-2018_EN„Еразъм+“ е програмата на ЕС за подпомагане на образованието, обучението, младежта и спорта в Европа. Благодарение на своя бюджет от 14,7 милиарда евро тя дава възможност на над 4 милиона европейци да учат, да проведат стаж, да натрупат опит и да работят като доброволци в чужбина.

Продължаващата до 2020 г. програма „Еразъм+“ предлага възможности не само за студенти. В нея са включени седем предишни програми и затова има възможности за най-различни хора и организации.

ДП Българо-германски център за професионално обучение – клон Пазарджик ще се присъедини на 12 октомври 2018 г. към събитията #ErasmusDays.

Заповядайте при нас, където ще бъдете запознати с информация за всички възможности, подкрепяни от програмата. А ние ще ви представим  резултатите и въздействието от мобилностите на наши колеги по няколко проекта. На организираната фотоизложба ще бъдат споделени снимки на участници в международните мобилности в Германия и Австрия, осъществени в рамките на проектите: Професия– Перспектива– Качество (PROSPERITY)  – 2010 – 2012г. , „Стратегическо сътрудничество между бизнеса и професионалното обучение за дуално обучение“ (Fokus Dual) – 2016 – 2018 г. и проект Повишаване на социалната компетентност на персонала с цел подобряване качеството на професионалното обучение на възрастни“ (SOC-COM) по програма Еразъм+ – 2017 -2019г. Участниците ще имат възможност да споделят придобитите умения, впечатления и емоции, преживени по време на изпълнение на проектите.