bgdeen
21
юни
2017

Нова възможност за обучение чрез ваучери за заети лица

esf-logoОт 15.06.2017 г. в Агенцията по заетостта стартира прием на заявления по проект „Ваучери за заети лица”, съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз чрез ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.
Право да подават заявления имат заети лица, които са на трудов договор в предприятия извън държавната администрация и имат средна или по-ниска степен на образование.

Ако желаете да се възползвате от възможността, побързайте да подадете заявление за участие в курс в най-близкото Бюро по труда или онлайн. Документите се обработват по хронологичен ред, така че, първите подали заявление ще имат по-голям шанс да получат ваучер.
Заявление за кандидатстване на хартиен носител можете да изтеглите от тук
Заявление за кандидатстване онлайн можете да попълните тук.

ДП „Българо-германски център за професионално обучение” е одобрен доставчик на услуги от Агенцията по заетост.
За да си запазите място в предстоящите обучения с ваучери в ДП БГЦПО клон Пазарджик можете да се обадите на телефони: 034/404 501, 034/404 522, 0889303966. Очакваме ви и на място, в Учебния секретариат, на ул. „Пловдивска”№17

Изберете своя курс!

ЗА КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНТНОСТИ:
Английски  и немски език, нива А1-В1 – 360 уч. ч.
Компютърна грамотност – 45 уч. ч.
АutoCAD – 45 уч. ч.

ЗА ПРОФЕСИОНАЛА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО СЛЕДНИТЕ ПРОФЕСИИ/СПЕЦИАЛНОСТИ:
Касиер/Касиер; Офис секретар/Административно обслужване; Оперативен счетоводител/Оперативно счетоводство; Оператор на компютър/ Текстообработване; Социален асистент/ Подпомагане на възрастни; Графичен дизайнер/Графичен дизайн; Готвач/Производство на кулинарни изделия и напитки; Сервитьор-барман/ Обслужване на заведения в общественото хранене. Маникюрист-педикюрист/Маникюр, педикюр и ноктопластика.

 

За разяснения и съдействие при кандидатстването не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!