bgdeen
15
юни
2017

Участие в Трудова борса в гр. Стамболийски

По покана на директора на ДБТ-Родопи гр. Пловдив – г-н Гърбев, представители на ДП БГЦПО клон Пазарджик взеха участие в организираната на  13 юни 2017г. трудова борса в гр. Стамболийски.

Основната цел беше представяне на дейността на ДП БГЦПО с неговите пет клона в Пазарджик, Плевен, Стара Загора, Царево и Смолян като обучаваща институция, която предлага качествено професионално обучение, съобразено с потребностите на безработните лица и фирмите, участници в борсата.

Повече от 100 лица, търсещи работа се запознаха с дейността на предприятието и  научиха за обявените свободни работни места от близо 20 работодатели от гр. Пловдив и региона.

Бяха проведени индивидуални консултации със заинтересованите лица относно избора на подходящ курс, начина за включване, условията на провеждане на обученията в клон Пазарджик и в другите клонове.  Най-голям интерес имаше към курсовете „Компютърна графика“, „Работник в кухня“ и „Текстообработване“. Участниците бяха заинтригувани и от предлаганите професии „Строител“ в клон Плевен и „Фризьор“ в клон Царево.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA